![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Stworzyliśmy nowy layout w drukarni internetowej i chciałbym poznać Waszą opinię co do jego wyglądu. Może coś ewidentnie razi w oczy, a ja tego nie widzę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Podsyłam adres i czekam na konstruktywne opinie. drukarniaonline.net |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ewidentnie rażą w oczy te nieostre napisy w boxach z prawej strony, nieprzetłumaczona wyszukiwarka (Searching... i Please enter 1 more characters).
2. Przydałby się hover dla submenu w menu głównym. 3. W referencjach po obrazkach jest hover text-decoration: underline; 4. Formularz w programie partnerskim nie ma w ogóle odstępu od z prawej stronie (jest to widoczne np gdy nie wypełnimy formularza i go spróbujemy wysłać) 5. W FAQ przydałyby się ul'e zamiast tych myślników ;P 6. Przy logowaniu komunikat 'błędny login i hasło' jest zbyt szeroki 7. Przy rejestracji tekst "Zapoznałem się i akceptuję regulamin sklepu" przerzuciłbym na prawo od checkboxa 8. W produktach jest niewidoczna cena z VAT dla hovera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) To tyle na szybko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 14.09.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Trzeba się chwile przyzwyczaić, do grafik z głównego menu które na pierwszy rzut oka odstraszają, ale myślę ze nie ma tragedii i strona dobrze spełni swoją funkcje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:45 |