![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Nie dawno zakupiłem szablon HTML i jestem w trakcie jego edycji pod własną stronę. Sama modernizacja idzie bez przeszkód, lecz w trakcie jednej z zmian trafiłem na banalny błąd przy którym utknąłem.
Problem głównie opiera się o skrypt JS - CloudZoom, który powiększa / zoom'uje zdjęcia produktów a którego efekt chciałbym usunąć. Same usuniecie atrybutów w zdjęciach czy zmiana w CSS nie wiele daje, dlatego chciałbym prosić was. Chciałbym zachować obecny wygląd, jedynie usunąć efekt tego skryptu. Szablon to: LINK Głównie także chodzi o tą podstronę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak na szybko:
Dla
Zrób:
Później zrób klasę .jakas_inna zrób sobie jakiś styl: na wstępnie na pewno float:right Dla klasy roll-over daj display:none Oczywiście przed zmianami zrób sobie kopię plików. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety to nie pomogło, usunięcie klasy "moreview" z ul sprawia, że zanika cała konstrukcja zdjęcia. Wydaję mi się, że problem nie tkwi tylko w "moreview" ale całej klasie "product-img-box", ponieważ na jej bazie są skonstruowane pliki w samym cloudzoom.
Sekcja produktów wygląda tak:
Mogę załączyć dodatkowo plik CSS oraz sam plik JS tego skryptu. Tylko nie wiem jak, nie ma tu opcji załącznika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:27 |