![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio dostałem od paypal'a maila o takiej treści Cytat (...) Jak już wcześniej informowaliśmy, PayPal dokona uaktualnienia certyfikatu dla witryny www.paypal.com do standardu SHA-256. Ten punkt dostępowy jest wykorzystywany przez handlowców korzystających z produktu Błyskawiczne powiadamianie o płatności (BPP). Przeprowadzenie uaktualnienia jest zaplanowane na 30 września 2015 r., jednak ten termin może w ostatniej chwili ulec zmianie, abyśmy mogli dostosować się do standardów bezpieczeństwa obowiązujących w branży. (...) początkowo myślałem że dla mnie nic się nie zmienia, zmienią certyfikat i to wsio - wszystko będzie działało jak dotychczas. Ale odkąd zacząłem szukać informacji na ten temat, okazuje się że paypal wprowadza nowe api REST'owe i tylko na ten temat da się coś znaleźć odnośnie nowych certyfikatów. Czy koś może się orientuje czy ten kod który kiedyś znalazłem w czeluściach internetu będzie dalej działał ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:12 |