![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki o to formularz i chce zeby nie byl na stronie a byl na glownej i każdej podstronie wysuwany z paska po prawiej stronie. Na serwerze nie mam żadnego oprogramowania jedynie strone w html/css . Szukałem w necie ale same Javy a ja nie mam oprogramowania. Da sie to zrobić w php ?
PS. widziałem takie rzeczy tylko w wtyczkach do wordpressa a nie wiem czy mozna takie coś podpiąć pod zwykłą strone + pytanie jeżeli to ma być strona reprezentacyjna to jakie najlepiej oprogramowanie tam zainstalować zeby to sie jakoś trzymało ? tylko głowna strona i 1 podstrona.
Ten post edytował kalibovers 9.09.2015, 22:13:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Problem nie ma zadnego zwiazku z php. To nie jest problem serwerowy tylko kliencki... Jesli tak szukales to nic dziwnego ze nic nie znalazles...
To sie robi css/js. PRzenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha no okej a da się jakoś po stronie serwera to zrobić? Albo żeby się wysunął po naciśnięciu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Toc mowie, ze tego po stronie serwera sie nie robi... Czy ja pisze po chinsku?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Widzę tylko chodzi mi o to jak to zrobić w tym css
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jak masz element to musisz go ukryć poza widoczne okno czyli np
html: <nav id="leftMenu"></nav> css: #leftMenu { position: fixed; left: 0; top:0; height: 500px; width: 300px; transform: translateY(-250px); transition: 0.2s; } #leftMenu:hover { transform: translateY(-0px); } pisane z palca wiec może być jakas literówka, ale +/- tak to sie robi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 04:57 |