![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Tak jak w pytaniu chciałbym dowiedzieć się jak poprawnie wykonać opcję dodawania elementów do ulubionych na stronie. Nie wiem czy mam się posłużyć divem, obrazkiem czy zupełnie czymś innym. Waszym zdaniem w czym powinno być to wykonane? Chodzi o coś takiego jak na obrazku poniżej. Pozdrawiam.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko zależy to od Twoich upodobań i tego w jaki sposób robisz resztę serwisu. Może to być zwykły odnośnik <a> z ustawionym tłem, button, obrazek, gwiazdka w formie fonta (np. glyphicons, fontawesome)
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
UTF-8 - FTW!
Kod <a href="dodajDoUlubionych?id=1 aria-label="Dodaj do ulubionych coś tam" title="Dodaj do ulubionych coś tam">★</a>
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:52 |