![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ( http://www.csleague.xaa.pl/shop/index.php )
Mam taka strone, mam juz portfel czyli w polu kasa jest np 500 zl i wyswietla sie userowi 500 zł. I mam to pytanie. Co zrobić, żeby np. userowi ktory jest zalogowany i on ma id 1 kliknie w przycisk Kup to zabira mu np. -200zł z portfela. Mam pole kasa w tabeli users. Prosze o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ( http://www.csleague.xaa.pl/shop/index.php ) Mam taka strone, mam juz portfel czyli w polu kasa jest np 500 zl i wyswietla sie userowi 500 zł. I mam to pytanie. Co zrobić, żeby np. userowi ktory jest zalogowany i on ma id 1 kliknie w przycisk Kup to zabira mu np. -200zł z portfela. Mam pole kasa w tabeli users. Prosze o pomoc. Update do bazy.. Wywołany akcją przy kupieniu;
Czyli odjecie 200 kasy userowi o id 1. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam przycisk <div class="kup"></div> i to co wyslales to mam wpakowac do tego ? Nie bardzo rozumiem troche bo druga osoba mi wszystko inaczej wytlumaczyla i mi nie dziala
![]() Mam już coś takiego Jak to zamontowac w jakiś przycisk ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam przycisk <div class="kup"></div> i to co wyslales to mam wpakowac do tego ? Nie bardzo rozumiem troche bo druga osoba mi wszystko inaczej wytlumaczyla i mi nie dziala ![]() Odeslij ta osobe tu. Moze lepiej ogarnie i ci wyjasni ![]() Hm, po mojemu: Robisz tą akcje - "kup" Gdy jest wywolana, chcesz odjac userowi 200 zl. Więc aktualizujesz tabele w bazie i odejmujesz to 200. Zaleznie od tego co uzywasz: mysql_query | mysqli_query | pdo.prepare Wykonujesz zapytanie z mojego poprzedniego postu tym ![]() Ten post edytował KsaR 5.09.2015, 17:10:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Stworzylem coś takiego i według moich obliczen po kliknieciu w link powinno odejmowac te 200 zł, a nie odejmuje ![]() SOry, że zadaje takie debilne pytania, ale czytalem te kursy i wiecej sie ucze jak ktos mi to wyjasni, a z kursow nic nie pamietam :/ |
|
|
![]()
|
|
(...)Stworzylem coś takiego i według moich obliczen po kliknieciu w link powinno odejmowac te 200 zł, a nie odejmuje ![]() SOry, że zadaje takie debilne pytania, ale czytalem te kursy i wiecej sie ucze jak ktos mi to wyjasni, a z kursow nic nie pamietam :/
Ten post edytował KsaR 5.09.2015, 17:26:01 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
^Dzieki, dziala.
Bardzo dziekuje Wam za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:07 |