Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Błąd na stronie
krystian12313

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, jestem początkujący, i chciałbym założyć stronę do jackpota cs:go (taki hazard, nieważne). Korzystam z darmowego wzoru strony, gdzie za bardzo nie trzeba się na tym znać jedynie należy zmienić kilka informacji w indexie i tak dalej. Testowałem stronę na cba i wszystko działało, ale gdy przeniosłem ją na xaa.pl już nie do końca, na stronie wywala dużo błędów a ja nie wiem jak je naprawić ;/
Macie tutaj 2 strony. Działająca: http://hardserv.cba.pl/ a ta niestety nie działa: http://skinscsgo.xaa.pl/
Jeśli ktoś wie jak te błędy naprawić proszę o jak najszybszą odp. jeśli potrzeba do tego wgląd do plików proszę pisać w komentarzach a ja podeślę wszystko na pw wink.gif

Ten post edytował krystian12313 3.09.2015, 21:22:02
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
thek

Grupa: Moderatorzy

Zacznij od wywalenia pustych znaków na początku plików, bo to Ci wali błędy nagłówków. A z mysql... Pewnie konfiguracja skopana, ale bez sensownego komunikatu błędów ciężko powiedzieć.

--------------------
Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
+Quote Post
JoShiMa

-----

Waliduj dane te co wpadaja do bazy i te co wracają zanim cokolwiek z nimi zrobisz.

--------------------
+Quote Post
krystian12313

-----

Znalazła by się osoba, która mogła by przejrzeć co jest nie tak(poprzez ftp)

@Ref ;/
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:34