![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2013 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
na mojej stronie mam odnośnik do serwisu, w którym tworzy się pewne grafiki. Mam ten odnośnik, ponieważ grafikę tę klient po utworzeniu przesyła do mnie i jest ona dalej wykorzystywana. Czy skoro po jej stworzeniu, jest ona zapisywana na dysku klienta, jest jakakolwiek możliwość, aby ją automatycznie załączać do formularza, który klient wypełnia na mojej stronie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co znasz oprócz linku do tego serwisu? Bo jak tylko tyle to oczywiste, że nic nie zrobisz bo ja też bym chciał, żeby automatycznie do moich formularzy kontaktowych załączały się zdjęcia z folderu "łazienkowe focie".
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pobierasz grafikę na serwer i załączasz sobie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko pytanie jak ma ją pobrać skoro to serwis trzeci, który zapewne generuje jakiś img (np. generator banerów) i w ostatnim kroku pyta się gdzie zapisać.
Jedyne jak można pominąć zapisywanie na lokalnym dysku to np. podawanie ścieżki do wygenerowanej grafiki w formularzu o ile ten serwis X zapisuje grafikę i umożliwia hotlinkowanie. Ten post edytował markonix 3.09.2015, 10:48:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2013 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie jest tak jak napisał markonix, a czy to rozwiązanie jest w tym przypadku możliwe - będę badał. Właśnie o takie podpowiedzi rozwiązań mi chodziło, bo moja wiedza była/jest zbyt mała. Coś jeszcze komuś przychodzi na myśl?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:02 |