![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam stronę: http://tinyurl.com/ozcjzmw I na niej lightbox (klikamy: GALERIA KLIENTÓW => PRZEGLĄDAJ FOTKI INNYCH). Po kliknięciu na te fotki nie wywołuje się lightbox. Co ciekawe na fotkach powyżej lightbox działa bez problemu. Czy mógłby mi ktoś pomóc z naprawieniem tego problemu?? Bardzo proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
size = linkEl.getAttribute('data-size').split('x');
To Ci wywala błąd. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak, ale na gorze to działa... tutaj jest to samo,tylko dodałem hover na obrazku i to kółko...! I przestało działać
![]() dziękuje, poradziłem sobie ![]() Mam jeszcze pytanie, na tym pierwszym zdjęciu w galerii użytkownika mam napis "fajna fotka". Po najechaniu na niego myszką nie widać podświetlenia na fotce. Jak najadę na okolice tego napisu - to widać fotkę... Jest tak pewnie dlatego że nie mam elementu hover dla tego obrazka... Tylko jak zrobić wyświetlanie hovera na napisie - żeby pokazał się na obrazku? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 18:19 |