![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam mały problem
posiadam tablicę w formacie $tablica=array(numer1,numer2,numer3); potrzebuję to przerobić na taką strukturę
proszę podpowiedzcie jak to zrobić za pomocą foreach bo ja już nie mam siły... z góry bardzo dziękuję -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 79 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W złym dziale założyłeś temat.
-------------------- Jeśli ten post pomógł to kliknij przycisk
![]() Nie pomagam przez PW, GG, e-mail, faks, telegram, znaki dymne, ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no niestety w takiej postaci odwołując się do metody otrzymuję błąd Object reference not set to an instance of an object.
więcej coś z tą strukturą jest nie tak a kombinowałem na wiele sposobów. wysyłam to raz jeszcze do inpostu bo coś mi to nie idzie może Oni coś pomogą. dzięki za próbę pomocy. -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż kod
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:52 |