![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuje portalu/skryptu php ktory da mi mozliwosc taka: Podzielic newsy na kategorie (powiedzmy) A,B,C,D Podzielic uzytkownikow na grupy (na przyklad) 1,2,3,4 i teraz najwazniejsze, potrzebuje tak zrobic by uzytkownicy z grupy: (przyklad) 1 widzieli tylko i wylacznie newsy z grupy A 2 ----------------------- // ------------------ A,B 3 -----------------------//------------------- A, C 4 ----------------------- // ------------------ B, D Wie ktos gdzie moge znalesc taki modol? inne dzialy np "linki" tez moga miec podobny podzial Dziekuje za uwage i poswiecony czas oraz za ewentualne rozwiazanie mojej sprawy P.S Ktos kiedys polecil mi eZ Publish, ale jest on zbyt potezny, niewykozystalbym jego 95% zeczy, a druga wazniejsza zecz tot aka ze niemoge go zanstalowac na domowym serwie bo mi sie apatche wiesza przy konfiguracji tego CMSa! P.P.S Chodzi mi o (skrypt/system portalowy/cos innego), zeby bylo jak najprostrze, zeby niemialo tez duzo innych funkcji bo napewno niebede z nich kozystal |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:23 |