![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje skryptu download`u ,tylko jedna rzecz jest wymagana ,aby na liście plików, obok ich nazw była miniaturka(skrypt ma spełniać podobną funkcje jak download na www.simspage1.prv.pl tylko w htmlu jest to mało wygodne). I właśnie nie mogę żadnego skryptu znaleźć który by to potrafił, wszystkie wyświetlają zdjęcia jedynie po wejściu w szczegóły danego pliku.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem to potrzebujesz javascriptu który ściągnąłby wszystkie obrazki w trakcie ładowania strony, a nie dopiero po kliknięciu odnośnika. Coś takiego zorganizowałem na swojej stronce (jak na razie w fazie testów, ale ten fragment działa), tu masz linka, jak ci spasuje to ściągnij i zaadaptuj do własnych potrzeb.
-------------------- Czy demokracja to złudzenie ? Zanim powiesz 'tak', sprawdź.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle ,że ja nie potrzebuje JS tylko skryptu w php, całego menadżera downloadu tylko z funkcją wyświetlania miniaturek wszystkich plików na liscie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:33 |