![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
nie znalazłem lepszego działu, więc postawnowiłem napisać tutaj. Mam trochę wolnego czasu i chciałbym nauczyć się podstaw PHP. Moim celem jest napisanie prostego systemu z panelem admina i użytkownika. Moja znajomość PHP, obiektowość i CSS = 0%. Proszę i poradę - od czego w moim przypadku mam zacząć ? Myślałem o Boostrap, ponieważ jest tam dostęonych bardzo dużo szablonów tego typu. Uważasz, że nie ma chyba sensu uczyć się i robić coś od podstaw, tylko zacząć wykorzystywać gotowe rozwiązania, które ułatwiają prace. Proszę tylko o poradę, jaki framework wykorzystać do PHP ? Z tego co wiem, mają one już zaszyte funkcje np. do łączenia z bazą danych itp. Pozdrawiam, Kamil |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Zacznij od podstaw, bo rzucanie się od razu na frameworki to szaleństwo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
W takim razie szukaj nowych kursów. Do PHP polecałbym jednak staromodną formę nauki z wykorzystaniem najzwyklejszej książki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:04 |