![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problemik z FF. Zasysałem sobie pliczek dość duży przez dłuższą chwile [ok. 4h] i nagle mi system padł i musiałem go zresetować.... plik niby siedzi na pulpicie w rozszerzeniu *.part ale jak odpalam FF i dalej Menadżera plików to on stoi i nic nie robi. Czy musze plik ściągać od nowa? bo zostało mi 3% bodajże i mnie to strasznie wkurzylo ...
Thx z góry i pozdro, Ive |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co ja miałem takie same problemy, np. gdy musiałem gdzieś iśc to plik musisz potem ściągnać od początku
![]() ![]() ![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale mi wlasnie chodzi o to czy mozna jakos otworzyc z powrotem ten plik do sciagania a nie o plugin wspomagajacy szybsze sciaganie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym plikiem co zosytało 3% To dupa zimna, ale czym predzej sciągnij jakiś plugin, w przyszłości obejdzie się bez takich problemów. Polecam Flashget.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Precyzyjnie odpowiedziec nie potrafie, ale zapraszam pod adres:
https://addons.update.mozilla.org/extension...ownload%20Tools Byc moze znajdziesz tutaj cos dla siebie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@sztosz: heh.. przez flashgeta nie chcailo mi zalapac :/ ciagle cos tam probowal sie laczyc ale nic mu nie wychodzilo...
@Marusz: thx za link temat mozna uznac za zamkniety ;] plik zassalem od nowa ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 04:17 |