![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, poszukujemy backend developerów do pracy na miejscu w Berlinie.
![]() Mamy fajną ekipę, miłą atmosferę i fajny stack. Nie szukamy kontraktorów, agencji ani osób do pracy zdalnej, zależy nam na powiększeniu ekipy w biurze. Widełki: 30-50k € brutto na rok. Zalety etatu w DE: - Można zgłosić w każdym momencie że jest sie chorym nawet do 3 dni bez wizyty u lekarza - 25 dni wolnego - Ubezpieczenia zdrowotne oczywiście - Po 5 latach, prawo do niemieckiej emerytury - W razie zwolnienia, państwo wypłaca około 65% pensji miesięcznie przez 12 miesięcy Reklamuje, bo często niektórzy porównują stawki netto do umowy zlecenia w Polsce, co nie do końca daje się porównać ![]() Ja osobiście pomogę z relokacją, papierami itd. Dostaniesz firmowego Macbooka (nowy Retina 13 albo 15 cali, do wyboru). Aha, nie wymagamy znajomości niemieckiego, w firmie rozmawiamy po angielsku. Sam jestem ponad 2 lata, ale nie zdążyłem jeszcze jakoś płynnie ogarnąć niemieckiego. Za to mamy 2 dni w tygodniu kurs 1,5h jeśli będziesz miał chęci. Dokładny opis naszej oferty tutaj: https://www.inventorum.com/wp-content/uploa...-Inventorum.pdf Cytat What you will do:
Who we're looking for:
Nie ma znaczenia czy znasz tylko PHP, Jave, Pythona, Ruby czy Node. Dopóki jesteś ogarnięty i nie przeszkadza ci nauka Pythona to wyślij nam swoje CV. ![]() Pozdrawiam, mam nadzieje że o niczym nie zapomniałem, jeśli tak to proszę pytać. Nawet jeśli jest to związane z Berlinem. Prosze o kontakt na email: michal@inventorum.com CV w języku angielskim Dane firmy: Inventorum GmbH Voltastraße 5 Gebäude 10, 5. OG 13355 Berlin Ten post edytował bim2 12.08.2015, 17:28:36 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 19:46 |