![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem gdzie o tym napisac a google mi nie pomoglo..
Czy mozna i jesli tak to jak pisac testowac sobie kod php, jquery na androidzie? Html mozna normalnie w notatniku a php instalowalem cos na podobe webserv ale nic nie dziala... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Programujesz na telefonie w notatniku? Może pomyśl o jakimś darmowym serwerze, edytuj pliki przez FTP a na androidzie tylko odświeżaj adres strony.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zawsze mam dostep do laptopa ale zawsze mam checi do programowania i testowania nowych pomyslow
![]() Hmm serwer mam nie znam na androida ftp zadnego ale jesli nie ma "webserva" na telefon to pokombijuje tak. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jaka przyjemność programowania na ekranowej klawiaturze
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale jesli nie ma "webserva" na telefon to pokombijuje tak https://play.google.com/store/apps/details?....andi.serverweb |
|
|
![]()
|
|
Nie wazne jak, wazne ze mozna utrwalac wiedze wszedzie gdzie sie tylko jest nawet bez lapka
![]() Chodzi o sam fakt napisania kodu ktory jest wycwiczony a czasem nowe pomysly na funkcje przychodza w naj mniej oczekiwanych miejscach ![]() No ale mniejsza.. Troche drogi ten program.. ![]() Ja znalazlem jednak cos takiego : Program KSWEB |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
.... a czasem nowe pomysly na funkcje przychodza w naj mniej oczekiwanych miejscach ![]() @Fred1485 - jest taka maksyma : nie walcz z trendem ![]() -------------------- Polecam MyDevil hosting idealny dla deweloperów
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:27 |