![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam funkcje która przez POST pobiera dane i wrzuca je do div'a, kod jest uruchamiany z roznych miejsc wiec musi byc w funkcji, problem w tym ze w danych pobieranych jest input ktory musze tez obsluzyc przez jQuery gdy ktos go kliknie. Zmiana z .html() na append() nic nie daje, wiem ze musze uzyc .on() i musze zrobic delegacje tylko jak powinna wygladac skladnia ?
Ten post edytował Agape 6.08.2015, 08:30:05 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jQuery(.rodzicKtoryJestZawsze').on('click', '.dodanyElement', function(e) Akurat dokumentacja jQuery jest jedną z lepszych: http://api.jquery.com/on -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, nie wiem gdzie to zastosować, w którym miejscu. Wiem że tak wygląda .on() ale chyba nie do konca rozumiem jego dzialanie dla tego nie potrafie go zastosowac w swoim kodzie. Moglbys mnie naprowadzic co powinno byc w .on() i w ktorym miejscu go umiejscowic ? Jak wywoluje funkcje dodaj() uzywajac .on() nic sie nie dzieje, jak daje .append() tez nic sie nie dzieje, ogolnie cokolwiek nie robie to nic sie nie dzieje dla tego jestem zmieszany :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podałeś kodu strony więc ciężko cokolwiek powiedzieć. Jeżeli będzie założony nasłuch to nawet po dodaniu treści dynamicznie zdarzenia będą działać. Tu masz artykuł o zdarzeniach: http://wwwgo.pl/article/15/jquery%2C_zdarz...e_metoda_%24.on
Loguj sobie też w konsoli zdarzenia jeśli nie jesteś pewien co się dzieje. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:12 |