![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Korzystając z Google Maps API, chcę stworzyć mechanizm, który stworzy jedną mapę oraz dwa typy markerów (będą się różnić ikonką). Użytkownik będzie posiadał dwa buttony (np. "Dodaj marker typu #1", "Dodaj marker typu #2") i w zależności od kliknięcia w dany button będzie dodawał. Później ja sobie dany click na mapę zapiszę w tablice i odpowiednio przetworze. Nie wiem tylko w jaki sposób zrobić, aby dodać dwa markery na jedną mapę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przeciez w dokumetnacji google maps masz to wszystko opisane...
Dawno nie pisalem nic w google maps, ale tam naprawde bylo wszystko czarno na bialym opisane. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.sanwebe.com/2011/11/adding-mark...k-in-google-map
Dodawanie jednego, dodać drugą funkcję addMyMarker() zmienić mu ikonę, włączone draggable - może się przyda. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:49 |