![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
strony internetowe projektuję profesjonalnie już dobre 3 lata. Uważam, że PHP, JS, Jquery, HTML, CSS ogarniam na poziomie zaawansowanym. Pytanie co dalej? Nie ukrywam, że zanim wezmę się za C++/C# ( podstawy już mam, doświadczenia w kodowaniu - zero ) chciałbym się jeszcze trochę rozwinąć aby mieć na czym dorabiać zanim nauczę się innych języków oraz aby nie zostać z technologią w tyle. Stąd moje pierwsze pytanie, mianowicie w jakim celu są wykorzystywane technologie AngularJS, ASP.NET, Node.js itd. itp.? Przeglądając oferty pracy programisty front-end'u często się z tymi terminologiami spotykam, jednakże przeglądając kursy, nie widzę miejsca w którym mógłbym je zastosować. Oczywiście tych bibliotek chociażby JS'owych jest o wiele więcej. Znajdzie się miła duszyczka które pomoże rozwiać wątpliwości w jakim kierunku się rozwijać i czy ma to w ogóle sens? ( zakładam, że ma, dlatego napisałem ten post ) Pozdrawiam, Daniel Galas |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:06 |