![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie działa mi odświeżanie danych pobranych z MYSQL. ![]() Wygląda że wszystko jest dobrze. ![]() Plik odswiezdane.php
Bardzo proszę o podpowiedź co robię nie tak. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytanie zwraca wartosci?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytanie zwraca wartosci? Przy pierwszym uruchomieniu strony dane pobierane są przez ten sam plik za pomocą include().
Wykonanie odswiezdane.php pobiera dane, następnie są one poprawnie wyświetlone. ![]() Natomiast ten sam plik odswiezdane.php nie aktualizuje zmiennych po wywołaniu ![]() ![]() Dodatkowo sprawdzam przez Ten post edytował globalinfo 3.08.2015, 17:34:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 22 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj do tego z jquery i ajax -> http://api.jquery.com/jquery.ajax/
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Skorzystaj do tego z jquery i ajax -> http://api.jquery.com/jquery.ajax/ A czy aby to co jest w sekcji HEAD nie jest związane z .load(), które jest zdarzeniem jQuery ![]() Proszę wyprowadź mnie błędu jak się mylę. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 22 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jest, a co wyświetla konsola ? Nie ma żadnych błędów?
EDIT: tak patrze na ten kod i co Ty chcesz osiągnąć. Aby w sekcji:
były załadowane dane ze zmiennych z pliku odswiez.php, po załadowaniu go automatycznie przez funkcję load? Ten post edytował bobek358 3.08.2015, 20:18:48 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tak jest, a co wyświetla konsola ? Nie ma żadnych błędów? EDIT: tak patrze na ten kod i co Ty chcesz osiągnąć. Aby w sekcji:
były załadowane dane ze zmiennych z pliku odswiez.php, po załadowaniu go automatycznie przez funkcję load? Tak jest, a co wyświetla konsola ? Nie ma żadnych błędów? Znalazłem w necie informację na temat, jak należy zaktualizować jQery. Teraz kod w sekcji Head tak wygląda. No ale strona po częściowym załadowaniu nagle robi się biała i cięgle się ładuje. ![]() Błędy w konsoli się nie wyświetlają. ![]() tak patrze na ten kod i co Ty chcesz osiągnąć. Aby w sekcji:
były załadowane dane ze zmiennych z pliku odswiez.php, po załadowaniu go automatycznie przez funkcję load? Zmienne są ładowane w sekcji BODY, będą wykorzystywane w funkcjach np. setRandomValue8 obsługuje zmienna a ...
... Uprościłem kod aby mieć pewność, że nic w skryptach nie powoduje złego działania. Strona główna.
Plik odswiezdane.php No i cały kod w obu plikach tak wyglada. ![]() Po uruchomieniu strona zaraz po załadowaniu zmienia ekran na białe tło bez napisu Dane nie załadowane. ![]() ![]() ![]() Informacyjnie dla wszystkich. Skrypt na localhost działa prawidłowo, natomiast na CBA występuje ten problem. ![]() ![]() Na razie nie wiem jak sobie z tym poradzić, wszystko wskazuje, że reklamy które się ładują psują kod. ![]() ![]() Ten post edytował globalinfo 4.08.2015, 20:38:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:53 |