![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwnie interpretuje mi pdf bo jak jest jako link /media/pdf/dok.pdf ( localhost/sesja/media/pdf/dok.pdf) to otwiera mi go w nowej karcie lecz jeśli zrobię go tak jak resztę plików czyli => localhost/sesja/index.php?pl=15 dostaję komunikat
Warning: Unexpected character in input: ' ' (ASCII=25) state=1 in C:\wamp\www\sesja\new\media\pdf\dok.pdf on line 208 Parse error: syntax error, unexpected T_STRING C:\wamp\www\sesja\new\media\pdf\dok.pdf on line 208 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposob odczytujesz pdfa?
Ten post edytował kapslokk 1.08.2015, 17:42:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pdf znajduje sie w katalogu /media/pdf/.... jest zrobiony sobie pliczek do obsługi wielu języków -$lang zależności od kraju przypisuje on inny plik. z tego powodu są na sztywno ustalone linki za pomocą $_Get
i teraz nie rozumiem Twojego pytania. chcesz znać cała procedurą co z czego wynika czy jak ![]() bo w dużym aliasie to tak : w /media/pdf/.... potem pliczek gdzie są linki ->
następnie w pliku lang jest odwołanie i w pliku docelowym jest
tak to wygląda w dużym skrócie. Ten post edytował orgis 1.08.2015, 19:23:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast include wykorzystaj:
http://php.net/manual/en/function.readfile.php Nawet pierwszy przykład jest całkiem dobry ![]() |
|
|
![]()
|
|
no tak ale tyle co widzę z pierwszego przykładu, spowoduje to pobranie pdf-a a mi zależy na wyświetleniu jego z podanego linku. bo inaczej odpala mi się poza stroną,
chyba ze ja coś źle rozumiem ![]() |
|
|
![]()
|
|
W takim razie wypluj header dla pdfa, i nawet wyechuj file_get_contents z tego pliku
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:14 |