![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mój problem polega na tym, że kiedy loguje sie na administratora php odczytuje z bazy kim jestem tylko nie nadaje mi tego statusu, i kiedy przechodzę do np. edytowania menu test sprawdzający czy jestem administratorem wypada negatywnie. Dodatkowo menu nie wyświetla mi odpowiednich działów dla poszczególnych rodzajów użytkowników.
Moja stronka to oparta jest o php i MySql Z góry dzięki za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2004 Skąd: Żoliborz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może poświęcisz nas jakimś kodem?
-------------------- Visual Basic - kto by pomyślał :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie no albo ja już nie widze pięknych kolorów w składni php, albo ktoś tu nie używa poprawnego BBCode... A co do tematu, tak żeby ten post nie był całkowicie bezwartościowy: skąd bierzesz np. $login_status ? Bo nie widzę żeby to było przekazane przez formularz, sesje czy coś w tym stylu.
Ten post edytował crashu 30.12.2004, 22:30:23 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak ty masz to dokladnie zrobione wszystko .... ale moja sugestia moze dosc nowatorska ale powinna sie sprawdzic ...
sprawdz w bazie status uzytkownika -> sprawdz jakie ma uprawnienia -> nadaj sesje z uprawnienia -> sprawdzaj sesje i w zaleznosci co otrzymasz towyswwietlaj na stronie ... ![]() mam nadzieje ze zalapiesz o co mi biega ....pozdro -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:26 |