![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%)
|
jedyne czego potrzebujecie to Composer i jakis microframework np silex, reszta to juz w zaleznosci od potrzeb
a co do wyboru, to wybral bym np ten ktory ma wiecej unit testow napisanych, |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Odpowiedź phpion chyba podsumowała wszystko. Kod nie jest najświeższy, ale nawet nie zauważyłem takich podstawowych błędów. Tak jak pisałem, decyzja już zapadła.
Akurat z szefem jest bardzo prosto się dogadać więc nie ma problemu. Ja daje pomysły, a on się zastanawia. Proponowałem też mu aby zmienić system zarządzania projektami, bo ja jako nowy, nie potrafiłem bardzo szybko odnaleźć się w używanym w firmie. Zaproponowałem Redmine, pogadaliśmy i doszliśmy razem do wniosku, że nie warto. Zostaliśmy przy Odoo. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Doświadczenie mi pokazało, że jak baza będzie chu... to potem będą tylko same problemy.
Oczywiście, że jeśli to zostanie zbudowane na FW to też nie gwarantuje sukcesu. Wszystko zależy od tego jak to się rozwija. Bo spagetti to można w byle czym zrobić. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%)
|
a co do frameworkow to Uncle Bob ma swoje zdanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) https://vimeo.com/43612849
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.08.2026 - 07:03 |