![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Skąd: Stafford Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na początku , chciałem zaznaczyć ze niewiedziałem za bardzo gdzie umieścić mojego posta, ponieważ chodzi tu o JavaScript i php , ale zdecydowałem się tutaj go umieścić, myślę że problem będzie w php tkwił. Mam pewien problem.Korzystam z prostego skryptu który ma na celu z małych miniaturek wyświetlac zdjęcia w jednym ustalonym miejscu, zeby bylo jaśniej zamieszczam kod.
sam kod w html działa bez zarzutu ale problem się zaczyna gdy go wrzucam do kodu php . W jednym miejscu są miniaturki (podam tu jedną)
a w innym miejscu wrzucam mu gdzie ma ładowac z miniaturek zdjęcia :
za to odpowiada name=mainpic i wszystko powinno dzialać (oczywiście skrypt jest wklejony wyzej ![]() Ale chyba niedociera do JavaScript zmienna z kąd ładować zdjecia tak mi sie wydaje. Wywala błąd Brak definicji 'zdjecia' Już kombinowałem , zamieniałem , podmieniałem itp. ale niebardzo wychodzi ![]() Jeżeli ktoś umiałby pomóc to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam -------------------- Brak piwa == brak poprawnie napisanych skryptów
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po 1 to jak dla mnie to:
tak powinno byc po 2 to nie pasuje mi to: nijak z tym:
a w sumie to sprawdz tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Skąd: Stafford Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki ActivePlayer, wystarczyło zamknąć w te znaczki \" hehe , niewiedziałem wcześniej ze mozna tak to zapisać i teraz wszytsko działa pięknie .
Jeszcze raz wielkie dzięki ![]() Pozdrawiam -------------------- Brak piwa == brak poprawnie napisanych skryptów
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:07 |