![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 2 Dołączył: 2.07.2007 Skąd: Ostrzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Znacie może jakiś darmowy program do zarządzania projektami ? Nie chodzi o to żeby było to coś skąplikowanego, wręcz przeciwnie. Głównie chodzi o tworzenie zadań, wyznaczanie czasu trwania tego zadania plus kto je ma wykonać. Chodzi o coś w stylu redmine - ogólnie podoba mi się ten program tyle, że jest postawiony na Ruby i ciężko jest znaleźć darmowy hostnig do niego ... chyba że ktoś taki zna ? Z góry dzięki za propozycje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio zapoznałem się z Basecamp.com + TeamGantt. Daje radę. Plus taki, że to jest saas. Minus taki, że musisz płacić.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zerknij w to:
https://github.com/yandod/candycane |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Basecamp ma darmową alternatywę - FreedCamp
![]() EDIT: w sumie wyszukiwarka po wpisaniu: "redmine alternatives" też dużo wyników rzuca ![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
@smiady Sprawdź bitbucket.org. Znajdziesz tam prywatne repozytorium, wiki oraz issue tracker. Jedyne czego tam nie ma, to możliwości wyznaczenia daty zakończenia zadania. Usługa jest darmowa.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 9 Dołączył: 18.06.2013 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Youtrack jest darmowy dla teamów do 10 osób.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jakiś klon Redmine w PHP https://github.com/yandod/candycane
Możesz też postawić własnego GitLab'a https://about.gitlab.com/ Co do hostingu, to darmowych raczej nie znajdziesz, ale jest wiele bardzo tanich, na których Redmine zadziała. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kanboard - narzędzie umieszczasz na własnym serwerze - darmowe!
Demo: http://kanboard.net/demo ![]() Dla mnie ideał, a przeleciałam trochę po różnych aplikacjach i albo było zbyt ciężkie, albo nie miało funkcji które były niezbędne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tak, jeszcze od siebie polecę asana.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 3 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja używam flyspray.org i sobie chwalę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używamy trello.com i jest spoko
![]() -------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trello.com jest spoko, ale to zarządzania bardzo małymi projektami i ewentualnie relacjami z klientem na poziomie projektu. Brak np. diagramu Gantta.
Z darmowych rozwiązań nie polecę Ci nic, bo nic sensownego nie znam, zawsze brakowało mi funkcjonalności i musiałem skakać po innych aplikacjach. W końcu się wkurzyłem i zainwestowałem w Microsoft Project licencja mc to niewiele ponad 20 euro jeżeli dobrze pamiętam. Możliwość przypisania licencji osobom z zespołu projektowego (ok 10 euro za użytkownika) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 4 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kanboard - narzędzie umieszczasz na własnym serwerze - darmowe! Demo: http://kanboard.net/demo ![]() Dla mnie ideał, a przeleciałam trochę po różnych aplikacjach i albo było zbyt ciężkie, albo nie miało funkcji które były niezbędne. Super sprawa, nie wiedziałem że coś takiego istnieje ![]() Teraz ułatwi mi to prace. Dzięki bardzo. Powiedz mi czym różni się 'gotowe'redy od 'zakończone'done? ![]() Ten post edytował szajens 7.01.2016, 22:15:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trello też można użyć
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 4 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kanboard chodzi na localhoscie super ale już na hekko wywala mi:
Kod Warning: openlog() has been disabled for security reasons in /home/***/domains/***/public_html/kanboard/vendor/fguillot/simpleLogger/src/SimpleLogger/Syslog.php on line 24 Internal Error: Unable to connect to syslog. Pyton_000 > patrzyłem trello, fajny szkoda że nie pl ![]() Ten post edytował szajens 7.01.2016, 23:41:12 |
|
|
![]()
|
|
@szajens powiedz że żartujesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
haha jestrem początkujący i nie żartuje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja o tłumaczeniu...
|
|
|
![]()
|
|
a haha, tzn rozumiem tą aplikację ale jakoś wole pl
![]() ps. a czemu wywala błąd odnośnie bezpieczeństwa? edit: rozumiem że hekko wyłączyło openlog, zastanawiam się tylko dlaczego Ten post edytował szajens 7.01.2016, 23:48:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do prostych spraw najlepsze jest Trello (https://trello.com/), logujesz się "with google" i masz wszystko gdzieś. ; )
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:10 |