![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukam pomocy w napisaniu aplikacji jak w temacie. Nie oczekuje gotowego rozwiązania a nakierowania, podpowiedzi o czym poczytać jakich można użyć metod. Aplikacja jako taka istnieje, zrobiona w Excelu a ja mam zrobić jej wersję on-line w php i mysql. Jestem początkujący a napisanie aplikacji traktuje jako projekt praktyczny do nauki. Wspomniana aplikacja w excelu wygląda tak: ![]() Program jest dużo bardziej rozbudowany. Zrzut pokazuje serce programu no i główny problem. Chodzi o napisanie bazy danych, formularza oraz ich obsługa w php. W pracy bierze udział kilku pracowników. Pracownicy mają być wcześniej załadowani do formularza z bazy danych przy okazji wpisywania danych o montażu (nr montażu, miejsce itp). Nie wszyscy pracownicy załadowani do formularza biorą udział w każdej czynności co pokazuję "x" przy danym pracowniku. Program ma obliczyć czas pracy od godziny do godziny dla poszczególnego pracownika i zapisać go do bazy danych oraz dać możliwość pobrania pliku PDF z rozliczeniem lub wysłania go na maila. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź od czego zacząć. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Zdajesz sobie sprawe, ze podales nam obrazek, ktory dostepny jest dopiero po zalogowaniu?
Cytat Będę wdzięczny za każdą podpowiedź od czego zacząć. No dobra, a czego nie wiesz? Umiesz w ogole pisać w php? Jak nie, to masz zacząć od nauki php.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:40 |