![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
potrzebuję pograć dane z bazy danych, tak abym mogła je później wykorzystać w JS. W Internecie znalazłam na stronce http://www.poradnik-webmastera.com/artykul..._javascript.php potencjalne rozwiązanie mojego problemu ale coś mi nie działa (poniżej kod) PHP pobieranie <?php mysql_connect('s3.masternet.pl', $username, $password); @mysql_select_db('fantasy-mgr') or die("Nie udało się wybrać bazy danych"); $query = 'SELECT czas FROM wyniki ORDER BY id DESC LIMIT 1'; $idquery = mysql_query($query); $row = mysql_fetch_array($idquery); $query2 = 'SELECT punkty FROM wyniki ORDER BY id DESC LIMIT 1'; $idquery2 = mysql_query($query2); $row2 = mysql_fetch_array($idquery2); print ("<p>Czas gry: " . $row['czas'] . "</p>" . "<p>Ilość zdobytych punktów: " . $row2['punkty'] . "</p>"); mysql_close(); ?> A to mam w HTML: <canvas id="gameCanvas" width="960px" height="721px"> Twoja przeglądarka nie obsługuje elementu Canvas </canvas> <form action="getcards.php" method="get" name="f"> <input type="hidden" name="a" value="<?php htmlspecialchars($cards) ?>"> </form> <script type="text/javascript"> var canvas = document.getElementById('gameCanvas'); var context = canvas.getContext('2d'); var cards = f.a.value; document.writeln(f.a.value); </script> Co robię źle? Ewentualnie jak można inaczej to zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jeszcze jakbys raczyla napisac co ci nie dziala to normalnie bysmy byli w siodmym niebie... Bo "cos" to dosc malo precyzjny opis... Patrzylas czy dane z bazy w ogole sie pobraly?
Tu masz pare wskazowek Temat: Jak poprawnie zada pytanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:39 |