![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich mam taki mały problem i nie wiem jak go rozwiązać. Mam na swojej stronie isadzony obrazek w formie poziomej osadzony w DIV-ie
i teraz mój problem chciał bym aby mniejszej rozdzielczości ekranu ok 400 px (smartfon) ten obrazek został podmieniony na inny który jest w wersji pionowej. Nadmienie że cały czas te obrazki musza się skalować aby zachować pełna responsywność. Z góry dziękuję za pomoc. Ten post edytował cool_aikon 11.07.2015, 13:57:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzyłeś może na picture i jego polyfille? https://github.com/scottjehl/picturefill Co prawda lekko przekombinowane, ale picture jest już standardem jeśli chodzi o responsywne obrazki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzę czy mi się przyda oraz czy bedzie się sprawdzać na stronie. Dzięki za podpowiedź
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:00 |