![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, trochę się już zakręciłem i nie wiem o co chodzi.
Mam stronę, na której mam prosty formularz i w action przekierowanie na jakąś stronę:
Jak utworzę sobie na pulpicie plik .html z tym formularzem działa ok i robi to co powinien. Wrzucam to do swojej strony na serwer kilkam submit i nie przenosi na stronę z action tylko próbuje się logować na mojej stronie, po kliknięciu submit zamiast przekierować, adres url mam taki:
Może mi ktoś podpowiedzieć co zrobić ? Kombinowałem już z window.location.href ale efekt taki, że strona się przeładuje i dalej jest efekt jak powyżej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A czy ty przypadkiem nie wrzucasz tego FORMa w jakis inny FORM na tej swojej stronie?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co prawda mam dwa formularze, ale każdy jest domknięty więc to nie to, a zauważyłem, że jeżeli w action zrobię tak:
https://jakasstrona/signin To jest taki problem jak opisałem, nie przekierowuje tylko na mojej stronie dostaję: http://mojastrona.pl/?error=wrongsignin&am...name=jakislogin Jak w action wrzucę tylko https://jakasstrona/ to przekierowanie działa prawidłowo tyle, że nie loguje się na tej stronie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Pewnie na stronie logowania masz przekierowanie powrotne w przypadku złych danych do logowania
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Hmmm, o tym nie pomyślałem bo rzeczywiście tak może być. Poprosiłem już o jakieś prawidłowe dane do zalogowania bo na dobrą sprawę takowych nie posiadam.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat bo na dobrą sprawę takowych nie posiadam. ![]() Naprawde tekst zwrotny: "error=wrongsignin" nie spowodował zapalenia się takiej malutkiej lampki w twojej głowie? ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Naprawde tekst zwrotny: "error=wrongsignin" nie spowodował zapalenia się takiej malutkiej lampki w twojej głowie? ![]() Nie sięgałem do włącznika światła ![]() ![]() Jak otrzymam dane dam znać czy jest ok. Ten post edytował Mega_88 9.07.2015, 09:22:47 |
|
|
![]()
|
|
Jesli ja mam blizej do Twojej głowy niż Ty to
albo jestem seryjnym mordercą albo masz poważne problemy Obie wersją nie są dla Ciebie optymistyczne ![]() * sorry. weekend się zbliza ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
oj tam oj tam.... my tu gadu gadu a ci pewnie juz wygenerowali poprawne dane
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Na dane czekam od klienta więc jeszcze z 3 dni możemy pogadać
![]() Danych nie dostałem, ale otrzymałem informację, że jest ok ![]() Ten post edytował Mega_88 9.07.2015, 09:35:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:06 |