![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, dzisiaj wprowadzając pewne poprawki do pewnego pliku style.css - zapisałem go, coś przerwało połączenie, zalogowałem się ponownie i plik jest pusty, muszę oddać projekt do rana, na backup nie mam co liczyć (webd), jest jakaś szansa inna niż klepanie kodu od nowa? (1600linijek). Wiem, powiecie, że powinienem to sobie gdzieś zgrać, ale nigdy nie miałem takiej sytuacji...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może masz go w temp przeglądarki jeżeli nie próbowałeś odświeżać strony po "modyfikacji" - hmm?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
odświeżałem właśnie...
Nie ma już żadnego ratunku? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to mówią, ludzie dzielą się na tych którzy robią backup i którzy będą go robić. Spróbuj jakiś program do odzyskiwania plików na swoim komputerze. Może nie został nadpisany.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:28 |