![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%)
|
1. Mam nadzieję, że zacznę się uczyć, żebym z ocenami jak to powiedział nauczyciel z maty mojemu koledze "nie wpadł z ciągu arytmetycznego w geometryczny".
2. Zamierzam nauczyć się C# i napisać parę aplikacji. 3. Wymienić olej w amorze roweru, miałem zrobić to w zimę ale tak jakoś wyszło jak zwykle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . 4. Zacząć porządnie naukę gry na gitarze. 5. Wreszcie skończyć, albo przynajmniej ciężko nad tym pracować, moje mmorpg i moda do Homeworld 2. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%)
|
- Nauczyć się porządnie PHP
- Założyć firmę - Skleić porządnie backflipa na BMX - Znaleźć kobietę która będzie idealna - Przemalować auto na różowo - Zawiesić u siebie na ścianie obraz, który sam namalowałem - Mniej czasu tracić na FUN, więcej czasu poświęcać na programowanie |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
TODO 2011
- co najmniej jeden start-up (2 w planach) - opanować do perfekcji nowinki z php5.3+ - wdrożyć je do fw wydając wersję 2.0 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - wreszcie porządnie przysiąść przy c++ lub java. - prawko jazdy |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
TODO 2011:
Zostawić dziewczynę, która się ostatnio o wszystko rzuca ma pretensje a jak tylko nie będzie coś nie po jej myśli to obrywam ja! Jeśli to czyta to dziękuję jej bardzo że spędzam sylwestra w domu. TODO 2010 chyba po raz pierwszy wykonane w całości. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
Jeśli to czyta to dziękuję jej bardzo że spędzam sylwestra w domu. to wbijaj na rynek do Krakowa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) @batman chyba Ci wyszła rekurencja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Pawel_W 31.12.2010, 15:52:28 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 |
TODO:
- nie robić TODO (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Plany na 2011:
- wreszcie skończyć swój projekt - dziewczyna - bardziej otworzyć się do ludzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - porządnie nauczyć się Zend'a - skończyć z ciągłym "nie chce mi się" i "mam czas - później to zrobię" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - skoczyć ze spadochronu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - założyć bloga (miałem już 2 przysiadki - mówi się że do 3 razy sztuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) - wykonać powyższe założenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%)
|
Plan taki sam, jak na rok 2010... i na 2009... i na 2008... i na 2007... i na 2006:
- Zrobić wreszcie finalne oskryptowanie dla Zyxist.com (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Z tych zawodowo-hobbystycznych:
- zrobienie serwisu który od jakiegoś czasu chodzi po głowie, - opanowanie jakiegoś języka do aplikacji desktopowych w celu realizacji kopii pewnej gry 2d, - dalsze poszerzanie wiedzy o php oraz aplikacjach internetowych, - większa produktywność w pracy, (to nie postanowienie, a raczej życzenie) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A te bardziej prywatne pozostawiam dla siebie. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
to wbijaj na rynek do Krakowa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ogólnie to nawet tam mieszkam aktualnie bo studiuje (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ale już nie zdarzę dojechać. Jeszcze jakiś czas temu mieliśmy iść na imprezę... Ale chyba wbijam na popijawę do kumpla więc nie będę żałował (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%)
|
Plan taki sam, jak na rok 2010... i na 2009... i na 2008... i na 2007... i na 2006: - Zrobić wreszcie finalne oskryptowanie dla Zyxist.com (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "Dupce to, przecież działa" ;D |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
- Schudnąć tak jak w 2009 i 2010 ( w 2010 schudłem 17kg żeby nie było że nic nie robiłem w tej materi)
- Więcej skreczować mniej przy kompie siedzieć - Więcej spotkań z przyjaciółmi, skończyć projekt który ciągnie się od miesiąca i jeszcze nic nie widać - Zapisać się na studia - Nauczyć się niemieckiego porządnie Wszystkim życzę spełnienia postanowień noworocznych i szampańskiej zabawy, nawet tobie @1010 mnie też dziewczyna wkurza i czasem mam ochotę zabrać manele i zmyć się. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
a oto moje TODO:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
no to ja też (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
1. nauczyć się grać Comfortably Numb - Pink Floyd (pulse version) na gitarze 2. zdać maturę z polskiego, zdać maturę z matematyki roz. na 60%> 3. if 2. = true then dostać się do Gliwic na studia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 4. więcej programować 5. rozwiązać istniejące problemy w życiu 6. tego nie ujawnie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wszystkiego najlepszego! P.S. Ktoś idzie na Australian Pink Floyd Show (Katowice) ? Ten post edytował outsider 1.01.2011, 10:28:44 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Pora się wyspowiadać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cytat Plany na 2011: - wreszcie skończyć swój projekt - prawie - bardziej otworzyć się do ludzi - done - porządnie nauczyć się Zend'a - obecnie moja wiedza jest na pewno większa niż rok temu - skończyć z ciągłym "nie chce mi się" i "mam czas - później to zrobię" - done (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - skoczyć ze spadochronu - niestety nie - założyć bloga (miałem już 2 przysiadki - mówi się że do 3 razy sztuka) - done Plany na 2012: - zaliczyć pierwszy rok studiów - jak finanse na to pozwolą to prawo jazdy - lepiej opanować angielski - freelancerstwo - większa niezależność i samodzielność - przeżyć koniec świata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - poznać ludzi, z którymi mógłbym dzielić się zainteresowaniami |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
- zarobić 100.000zł (milion rozbiłem na kolejne lata).
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
Miło, że ten temat ma się dobrze. Pozwolę sobie napisać coś od siebie.
Moje postanowienia na nowy rok:
Ciekawy jestem co z tego wyjdzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
@strife zapomniałeś o najważniejszym - znaleźć dziewczynę (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
@strife zapomniałeś o najważniejszym - znaleźć dziewczynę (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nie muszę, owa dziewczyna czeka na mnie w Kanadzie, wywróżyłem to sobie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) @piotrooo89 - dopisał byś się do tematu lepiej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
Nie muszę, owa dziewczyna czeka na mnie w Kanadzie, wywróżyłem to sobie pijany byłeś, nie ściemniaj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) @piotrooo89 - dopisał byś się do tematu lepiej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mogę Ci na priv'ku napisać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 10.01.2026 - 06:25 |