![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien kłopot większość osób dodających ogłoszenia po prostu kopiuje je do textarea gdzie mam edytor Tiny no i te dodane treści są z obcym kodem HTML, niedomknięte tagi itd co prawda mam walidacje tagów ale nie dam rady wszystkich zablokować.
Moje pytania * Czy jest możliwość aby przy wklejaniu treści resetowały się tagi skopiowane z tekstem kiedyś widziałem takie coś na stronie ale nie wiem jak to rozwiązać. * Kolejne jak mogę w PANELU w tym samym edytorze na FULL opcji wywala mi niektóe tagi i mailing się krzaczy. Niektóre tagi są po prostu pominięte. POminęłem walidację i mam proste rozwiązanie
Proszę o wskazówki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już się stackiem posługujemy, to tutaj masz przykład, jak ustawić w tinymce wklejanie bez kodu html:
http://stackoverflow.com/questions/2695731...text-by-default -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:07 |