![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć czy jest możliwość przeniesienia w kodzie Html div-a z klasą "collapse" za każdym znacznikiem <tr>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tak, jest mozliwe.
Nie, nie jest zalecane bo totalnie rozwalisz strukture HTML.... TABLE nie moze zawierac nic miedzy TR - takie tam podstawy... Moze lepiej napisz co probujesz wykombinowac |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Testuje Meteor.js i jedna z zainstalowanych paczek generuje mi automatycznie tablice z danymi. W ustawieniach tej paczki nie mam możliwości wstawienia "div-a" pod "tr" tylko mogę go umieścić w znacznik "td" więc kombinuje jak tu zrobić aby "div z klasą "collapse" był wyświetlany po każdym znaczniku "tr"
|
|
|
![]()
|
|
Ale po co? Toz ci tlumacze, ze wszystko miedzy TR jest ZLE, NIEWLASCIWE, tak nie moze byc bo totalnie rozwalasz strukture
|
|
|
![]()
|
|
Ok to może od początku.
Mam automatycznie generowaną tablę z 14 kolumnami. W każdym rzędzie wyświetlają mi się dane przypisane do konkretnego id w bazie. Danych jest dużo i odczyt oraz wygląd jest fatalny. Mój pomysł jest taki aby cześć danych wyświetlać w tabeli, inne dane schować w div-ie pod znacznikiem <tr> i wyświetlać je dopiero za pomocą przycisku: http://getbootstrap.com/javascript/#collapse Może masz inny pomysł jak to zrobić. |
|
|
![]()
|
|
I to jest dopiero opis problemu a nie jakies wlasne wydziwianie...
Po co wiec ciagle chcesz to miec pod TR? Nie mozesz tego buttona wstawic w td a tego diva pod buttonem? A jak bardzo sie upierasz pod TR, to musisz stworzyc nowy TR w nim TD i dopiero w to wlozyc swojego diva |
|
|
![]()
|
|
Tak próbowałem w ten sposób tylko znacznik "td" w którym jest jest przycisk i div rozwalają mi tabelę. To znaczy ściskają pozostałe dane które zostały umieszczone w innych znacznikach "td"
Chodzi mi aby aby dane w znacznikach "td" nie zmieniały swojej wielkości a pod nimi czyli pomiędzy jednym znacznikiem "tr" a drugim znacznikiem "tr" pokazywały się dane z "div-a" gdzie jego szerokość będzie odpowiadała całej długości tabeli image image2 do tego dążę: image3 Ten post edytował samuraijack 25.06.2015, 11:51:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:48 |