![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 18.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zainstalowałem na swoim serwerze (nginx) rozszerzenie YAML (dokładnie to: klik) wszystko wygląda w porządku tzn. po wpisaniu komendy "php --re yaml" w konsola, zwraca mi ona:
Edit: Spoiler nie działa :/
czyli jest ok, funkcję istnieją. Problem polega na tym, że PHP zwraca mi taki o to błąd: Fatal error: Call to undefined function yaml_emit() in Pytanie do was, co robię źle? Uprzedzam, że maszyna jest ta sama ![]() Ten post edytował Nicc0 21.06.2015, 02:05:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm a skopiowałeś skądś kod? (Nawet sama nazwe funkcji czy cos).
Ja mam taki błąd zawsze gdy skopiuje coś z PHP.net, nie chodzi tu o yaml ktorego nie uzywalem nigdy, tylko ogolnie jaki kolwiek kod. Tak więc jeżeli skopiowales. Lepiej przepisz recznie cala linijke a stara skasuj(mi tak pomoglo w takich wypadkach niestandardowych). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 18.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, nic nie pomogło :/
Edit: Poradziłem sobie w inny sposób, użyłem Spyc. I wszystko działa jak powinno. Ten post edytował Nicc0 21.06.2015, 12:13:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ksar to masz dziwnego manuala
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ksar to masz dziwnego manuala ![]() ![]() No dziwne, bo mam tak gdy kopiuje coś z php.net z innych stron tak nie mam, Najczesciej wystarczy skasować spacje w moim przypadku, jesli to nie pomagalo to przepisac na nowo linijke ktora wygladala "na oko" tak samo ![]() Raz nawet mialem ze undefined fuction rand() -,- -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to dziwna sprawa, może kwestia przeglądarki/os
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:01 |