![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 2 Dołączył: 3.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mam jeszcze jedno pytanie iż jestem kompletnie zielony w JS nie bardzo wiem jak zrobić aby przy załadowaniu strony automatycznie uzupełnił dane formularza, napisałem sobie to w taki sposób, wywołuje to button
Kod document.getElementById('debug').onclick = function() { alert( 'zapisany login: '+codczyt('login')+'\nzapisane date: '+codczyt('date')); document.getElementById('login').value = codczyt('login'); document.getElementById('date').value = codczyt('date'); } Jednak nie wiem jak zmodyfikować to w taki sposób aby wyonywało się to automatycznie po uruchomieniu strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod window.onload = document.getElementById('debug').onclick = function() { //itd }; window.onload, czyli dodanie funkcji do zdarzenia load strony BTW polecam zapoznać się z addEventListener |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 23:46 |