![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod jest wzięty z w3schools tylko więcej kategorii dodałem, ale czy da się zrobić tak że jeśli jest za dużo w pasku menu to zamiast zwiększać swoją wysokość to zrobiłby ten przycisk menu, który jest gdy dostosuje się do mniejszej rozdzielczości.?
Ten post edytował olszam 10.06.2015, 00:00:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu powinno byc Twoje rozwiazanie. Poczytaj http://kursbootstrap.pl/gorne-menu-strony/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu powinno byc Twoje rozwiazanie. Poczytaj http://kursbootstrap.pl/gorne-menu-strony/ raczej tam nic nie znalazłem co by mi się przydało ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <a class="btn btn-default" href="#"><i class="fa fa-align-justify"></i></a> Może to Ci pomoże. Dodaj do tego akcję, żeby po kliknięciu Ci się togglowało, albo chowało ![]() Bo to ten obrazek nie ?: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zamiast chować resztę "nadmiarowych" pozycji pomyśl wcześniej nad użytecznością takiego rozwiązania. Hamburger to średnio dobre rozwiązanie na stronach dla desktopa. Może inaczej uda Ci się rozplanować pozycje w menu, aby uniknąć takiego rozwiązania...
|
|
|
![]()
|
|
W sumie to znalazłem trochę inne rozwiązanie, ogólnie chciałem wiedzieć jak to zrobić ale bez zrobienia własnego przycisku to raczej się nie zrobi.
|
|
|
![]()
|
|
No nie
![]() ![]() Jak masz jakieś inne rozwiązanie to zapodaj - nauczymy się czegoś ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:18 |