![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę aby po wpisaniu watrości w textarea oraz nasiśnięciu guzika wyślij tekst zapisal się w pliku "sug.txt"
Plik się tworzy, ale jest pusty. Proszę o nakierowanie na błąd i jeśli ktoś chce to może podać mi ciekawe materiały odnośnie php. (kurs, dokumentacja) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę aby po wpisaniu watrości w textarea oraz nasiśnięciu guzika wyślij tekst zapisal się w pliku "sug.txt"
Plik się tworzy, ale jest pusty. Proszę o nakierowanie na błąd i jeśli ktoś chce to może podać mi ciekawe materiały odnośnie php. (kurs, dokumentacja) Zmienne z duzej: $_POST a nie $_post Poza tym lepiej sprawdzaj czy zostal wyslanu formularz zeby uniknac bledow.
Ten post edytował Ksar 7.06.2015, 16:12:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
warunek sprawdzający czy wysłany został formularz i dopiero wtedy zapis do pliku
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:45 |