![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2014 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dzień dobry,
zajmuję sie tworzeniem stron internetowych i chciałbym zaproponować współpracę przy ich wykonywaniu. Znam obiektowy php, mysql, html, css, jquery w stopniu dobrym, frameworki Codeigniter i Bootstrap. Jako freelancer działam od roku, natomiast programuję od 2,5 lat Posiadam portfolio na stronie: www.dandaj.pl . Mogę wykonywać strony wizytowe, portale i różnego rodzaju aplikacje dedykowane. Aktualnie nie posiadam w portfolio stron wykonanych reponsywnie, jednak takie strony też jestem w stanie stworzyć. Podchodzę do zagadnienia poważnie, wiąże z tym swoją przyszłość. Strony, które wykonuję, mogą być tworzone całkowicie od podstaw lub opierać się o system zarządzania treścią, który napisałem własnoręcznie, korzystając z frameworków Codeigniter i Bootstrap. Cały czas go dopracowuję. Chcę się rozwijać i zdobywać nowe umiejętności i wiedzę, nie mam wygórowanych oczekiwań finansowych z racji niewielkiego doświadczenia. Serdecznie zapraszam do współpracy Pozdrawiam Daniel Majchrzak 507 707 376 omenomn@onet.eu www.dandaj.pl Ten post edytował Omenomn 6.06.2015, 12:37:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:45 |