![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Tak jak w temacie. Zlece dostosowanie dostępności strony www techniczne, zgodnie z wytycznymi WCAG 2.0 do poziomu AA. adres strony: gokbabimost.pl prosze o oferty z terminem realizacji i cena dziekuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat tak szybko i taka mała cena ? jeśli to jest tak ekspresowy termin i tak tanio to podbijam stawkę, dam 250 tysięcy w złocie, gotówce, biżuterii i diamentach do wykopania w minercrafcie ale chcę aby zrobienie tego zajęło 3 lata.. Dogadamy się snitch.gif ? smile.gif smile.gif Mowa była o 2 miesiącach i 10k netto. Radzę mijać idiotę szerokim łukiem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@tzm - Masz skłonności ostatnio do obrażania innych. Popracuj nad tym.
Ten post edytował !*! 7.06.2015, 11:04:09 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@tzm - Masz skłonności ostatnio do obrażania innych. Popracuj nad tym. Heh, człowiek się nauczy czegoś lekko bardziej skomplikowanego niż tworzenie prostych wtyczek do Wordpressa i już myśli, że jest bogiem, a wszyscy wokół to podludzie. Dopóki ktoś takiego osobnika nie sprowadzi na ziemię... a byłby to bolesny upadek... ;) -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepe%C5%82no...topniu_znacznym
Idiotyzm to choroba, a nie obraza. To się leczy. Życzę szczęścia. Ten post edytował tzm 7.06.2015, 13:39:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
facet po to się oglasza na forum php aby ktoś to zrobił za 100 pln
![]() |
|
|
![]()
|
|
No ale to ja jestem ten zły Bóg co obraża podludzi.
edit: @memory, a moderatorzy to w dupie mają. mimo że dwa zgłoszenia z mojej tylko strony poszły na autora tematu. edit: @!*! udajesz, prawda? Ten post edytował tzm 8.06.2015, 09:00:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To forum staje się powoli kopalnią beki :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale to ja jestem ten zły Bóg co obraża podludzi. edit: @memory, a moderatorzy to w dupie mają. mimo że dwa zgłoszenia z mojej tylko strony poszły na autora tematu. Ale przecież jako zadeklarowany człowiek ze społeczności powinieneś dawać przykład i szanować innych, nawet tych co dają ogłoszenia których wynagrodzenia nie spełniają Twoich oczekiwań, w szczególności takich. I tylko dwa zgłoszenia? Admini z pionu sieci zawsze radzą wysyłać trzy. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Moderatorzy widzieli raport, jednak zastanawiali się czy raportowałeś aby dostać warna za brak kultury, czy w innym celu
![]() Ze względu na niski poziom dyskusji, temat zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:41 |