![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio napisałem sobie wtyczke społecznościową dla Facebooka, inaczej wysuwany Like box.
W internecie znalazłem kilka opcji w których ustawienie "true" lub "false" odpowiada za wyświetlanie się lub nie konkretnych elementów. Np. "header=true" jeśli chcemy mieć nagłówek. Wszystko działa. Mi jednak chodzi o coś innego. Na samym dole jest ikonka Facebooka oraz tekst "Wtyczka społecznościowa Facebooka", jak się tej treści pozbyć? Czy tutaj też jest jakieś polecenie, które za to odpowiada? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma AFAIR i jest to niezgodne z regulaminem wykorzystywania wtyczek. Można natomiast wsadzić ramkę z pluginem do diva, nadać mu overflow: hidden i pokombinować z dolnym marginesem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma AFAIR i jest to niezgodne z regulaminem wykorzystywania wtyczek. Można natomiast wsadzić ramkę z pluginem do diva, nadać mu overflow: hidden i pokombinować z dolnym marginesem Czyli jeśli dobrze rozumiem nie można usunąć tego elementu, ale można go ukryć poprzez działania w kodzie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 06:12 |