![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukam galleri która posiada w panelu admina dodawanie nowych kategorii, zdjec wraz z opisami - i moga tez byc komenatarze do fotek. wazne zeby generowala miniaturki. to wszystko - nic wiecej pozdrawiam i dzieki z gory.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje Coppermine. Bardzo prosta konfiguracja. Przyjemna obsluga.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Halinów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mnie z gruntu Potęga wczechwłodna, Mądrość najwyższa, Miłość pierwotna; Starsze ode mnie twory nie istnieją, |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześ jestem tu nowy i mam pytanie w zględem Coppermine niemoge sobie poradzić z instalacią jak by kto mugł wyjaśnić krok po kroku jak zainstalować tą galerie na te zdięcia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Jak będzie gotowy w miarę ostateczny projekt , to być może go tu zamieszcę ![]() Pozdrawiam. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam 2bGal
Ładna i szybka. Posiada kilka ciekawych opcji. 2bGal - http://www.ben3w.com Ten post edytował hispano 5.01.2005, 14:26:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Speedy @ 2004-12-31 15:25:01) ![]() ![]() ![]() Jak będzie gotowy w miarę ostateczny projekt , to być może go tu zamieszcę ![]() Pozdrawiam. Też takie coś robie ![]() - korzysta z bazy mysql - umożliwia stworzenie jedno poziomowych kategorii - przy dodawaniu zdjęcia tworzy się miniatura, możliwy znak wodny, do jednego zdjęcia możliwe dodania kilku rozdzielczości - panel administracyjny do zarządzania (dodawanie/edycja/usuwanie kategorii, dodawanie/edycjcja/usuwanie zdjęć, ustawienia) - stronicowanie zdjęć - została tylko jedna rzecz narazie - dodawanie/edycja/usuwanie użytkowników wraz z prawami Jak chodzi o dopasowanie zdjęcia do rozmiaru okna przeglądarki to Firefox to umożliwia domyślnie więc nie mam zamiaru takiego czegoś robić ![]() Jak skończysz to chętnie zobacze jak Ci to wyszło ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam a jest jakas galeria tylko w php bez bazy mysQl bo nei mam zadnego serwera za free a nie bede przeciez placil a lycos mi sie nie chce polaczyc przez ftp
![]() Prosze o galerie bez bazy mysQl [jesli taka istnieje] lub Prosze o serwer ktory napewno dziala i by sie nadawal na ta galerie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:26 |