![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Napisałem już kilka aplikacji opartych głównie o AngularJS, backend pisany w JAVA lub PHP. Problem pojawia się gdy strona ma być zindeksowana przez google. Czytałem o crawlerach, konfiguracji z httaccess i używania "#!" w aplikacji. Lecz do tego potrzebny jest skrypt, który pokieruje googla do tego statyka.. Próbowałem napisać coś w NodeJS ale nie do końca wychodzi. Znacie może jakieś gotowe rozwiązania poza usługami w sieci? Najlepszym rozwiązaniem dla mnie byłoby umieszczenie czegoś na swoim serwerze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam najpierw włączyć tryb HTML5 w routerze: http://stackoverflow.com/a/14320468
Później sprawić, żeby serwer jak dostanie taki adres zwrócił odpowiednią treść (co przy Angularze oznaza AFAIR potrzebę kompilacji widoku na serwie przy pomocy phantom.js). Na koniec proponuję się zastanowić czy gra jest warta świeczki ![]() -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:24 |