![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2015 Ostrzeżenie: (0%)
|
Hej,
mam następujący problem: muszę zmienić rozmiar dwóch zdjęć na podstronie. Caly projekt strony robiony był przez kogoś innego, jedyne dane jakie mam to dane logowania do phpmyadmin. orientuje sie w html/css jednak w php jestem zielona, baaaardzo proszę o pomoc, bo domyślam się, że jest to prostsze niż mi się wydaje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że |
No to polecamy Painta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2015 Ostrzeżenie: (0%)
|
bardzo zabawne, chodziło mi jednak o to jak "wyciągnąc" z bazy kawałek kodu bądź plik ze zdjęciem?
|
|
|
|
|
|
|
bardzo zabawne, chodziło mi jednak o to jak "wyciągnąc" z bazy kawałek kodu bądź plik ze zdjęciem? Pewnie, że zabawne... Jeszcze się nie domyśliłaś, że bez kodu to jedynie takie "rady" dostaniesz? Ewentualnie w mojej stopce w ostatniej linijce jest adres do alternatywnego forum, gdzie potrafią "taaakie" rzeczy bez patrzenia w kod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
a jest możliwość wyciągnięcia kodu z bazy msql?
|
|
|
|
|
|
|
Prawdopodobnie tak.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
w bazie będziesz miała jedynie jak już ścieżkę do tych plików albo obrazek w base64 w blobie, ale mamy za mało informacji żeby Tobie pomóc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 22:22 |