![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-kramot- |
![]()
|
Goście ![]() |
Od jakiegoś czasu mam problem z procesem php.exe
Problem polega na tym, ze podczas uruchamiania mojego skryptu na localhos-cie strona nie chce sie wczytac - patrze w procesy systemu a tam 5 -10 procesow php.exe -usuwam kazdy po kolei i przy ostatnim wkoncu zaskakuje mój skrypt. Oczywiscie pewnie niewyrazilem sie zbyt jasno ale mam nadziejej ze ktos mnie zrozumial i mi powie co z tym zrobic. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, to raczej podlega administracji serwera. Ogolnie malo informacji, jaka dystrybucja, jaka wersja php. Czy te procesy pojawiaja sie przy starcie? Czy przy uruchamianiu skryptu? Czy sa jakies bledy w logach uwzglednione?
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu jest chyba mowa o windowsie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bleh, no tak, nie zauważyłem exe ;>>>
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Skąd: Truskaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja miałem dokładnie to samo i zmieniłem cgi na moduł apache
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 07:53 |