![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej mam taki dziwny problem, że chcę kupić jedną usługę w USA i na etapie płatności kartą proszą mnie o podanie danych:
- nr karty - kod pocztowy - nie proszą o kod CVV Spotkaliście się z czymś takim? Podaję kod pocztowy jaki podałem w banku (zarówno z myślnikiem jak i bez), ale autoryzacja jest odrzucana... Może jest na to jakiś magiczny sposób, bo bank umywa ręce i twierdzi, że bez CVV się nie da. Trochę googlowałem i faktycznie w USA czasami taki patent się stosuje - Kandyjczycy dla przykładu jako że mają dziwny kod literkowo-cyferkowy, pomijają literki w swoim kodzie i to co wyjdzie uzupełniają zerami do 5 cyfr i podobno działa. Nie wiem natomiast co zrobić z polskim kodem pocztowym. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj 3 cyfry z kodu pocztowego i 00 lub 01 na końcu
albo 11101 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety też nie działa ;-(
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:41 |