![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłam email do kilku odbiorców i nie wiem gdzie jest błąd, już siedzę drugi dzień nad tym...
form:
Naprawdę nie wiem co robię źle.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Byłoby prościej, gdybyś również opisał co się dzieje i jaki błąd otrzymujesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem ale nadal to samo... czyli
Otrzymuje wiadomość: ,,Wiadomość została wysłana!" ale nic nie pojawia się w mailu... Chcę po prostu wysłać email do wielu odbiorców lub do jednego... zależy ile wybiorę z checkboxa o nazwie zbior[]. Ktoś, coś? f5 Refresh ;p Mogę zlecić komuś, aby tylko to poprawił.. ;p Ważna informacja : to działa na serwerze home.pl a z tego co widzę to mają tam jakieś dodatkowe zabezpieczenia. Ktoś pomoże? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po ucieciu spacji tez to do zmiany
$to = substr_replace($to, "", -2); na $to = substr_replace($to, "", -1); z tym że w manualu jest przykład ze spacja wiec to raczej zły kierunek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem ale nadal to samo... czyli Otrzymuje wiadomość: ,,Wiadomość została wysłana!" ale nic nie pojawia się w mailu... Chcę po prostu wysłać email do wielu odbiorców lub do jednego... zależy ile wybiorę z checkboxa o nazwie zbior[]. Ktoś, coś? f5 Refresh ;p Mogę zlecić komuś, aby tylko to poprawił.. ;p Ważna informacja : to działa na serwerze home.pl a z tego co widzę to mają tam jakieś dodatkowe zabezpieczenia. Ktoś pomoże? Próbowałeś wysłać testowo maila, bez obudowywania funkcji w skrypt? Po prostu: Jeśli to pójdzie to wtedy znaczy, że na serwerze wszystko jest ok, tylko Twój skrypt jest błędny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:36 |