![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam małe forum oparte na phpBB i ogromne problemy z logowaniem
wpisuje uzytkownika i hasło i nic, na nowo wyskakuje tabelka logowania. czasami raz na kilka razy udaje mi sie zalogować, niestety wchodząc głębiej w tematy znowu mnie wywala, choc cały czas pokazuje, że jestem aktywnym uzytkownikiem. Ponadto na innych forach opartych na phpbb mam to sam problem z logowaniem problem ten występuje właściwie tylko w połączeniach z mojego komputera. Logując sie np: z komputera u brata lub w kawiarenkach internetowych wszystko jest ok Tak, więc czy wina może leżeć po stronie dostawcy usług internetowych i połączenia(mam stałe radiowe) czy ja mam coś skopane w komputerze (formatowałem dysk, zmieniłem system 98 na XP ale, jest to samo) Na początku jak zostało forum zainstalowane było tak pięknie a teraz kiszka nawet nie mogę administrować własnego forum. Proszę o opinie i pomoc Pozdrawiam -------------------- BEZPŁATNE OGŁOSZENIA W INTERNECIE!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A masz włączoną obsługę cookies w przeglądarce? Wyczyść je, włącz, i wyczyść cache przeglądarki.
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam juz nie wiem czy mam włączone te cookies czy nie, ale myślę sobie że skoro na nowo wgrywałem system to wszystko powinno być ok
Jak się sprawdza te cookis czy są włączone i czy dobrze działają? A i co ciekawe na tym forum nie mam żadnych problemów z logowaniem, wszystko jest ok ![]() -------------------- BEZPŁATNE OGŁOSZENIA W INTERNECIE!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z jakiej przeglarki korzystasz
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
korzystam z IE, ale zainstalowałem netscape 7.2 i jeżeli chodzi o fora phpbb występuje ten sam problem
Ten post edytował jestemtu 25.12.2004, 18:38:14 -------------------- BEZPŁATNE OGŁOSZENIA W INTERNECIE!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W opcjach internetowych=>Zaawansowane, będzie akceptuj cookies (ciasteczka)
|
|
|
![]()
|
|
Nie mam w opcjach internetowych => w zaawansowane => akceptuj cookies!?
albo nie wiem która to dokładnie funkcja. Prosze o bliższe szczegóły -------------------- BEZPŁATNE OGŁOSZENIA W INTERNECIE!
|
|
|
![]()
|
|
Sorka. Opcje=>Prywatność, Internet=> Witryny=>wpisujesz stronę i dajesz zezwalaj.
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nic to nie pomogło, nadal jest ten sam problem, nie loguje albo po przejściu głebiej wyrzuca.
![]() Żałuje że nie zainstalowałem takiego forum jak to, nie mam tu zadnych problemów z logowaniem -------------------- BEZPŁATNE OGŁOSZENIA W INTERNECIE!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź konfigurację firewalla
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nadal mam ten problem, zwróciłem sie do nawet do dostawcy internetu w tej sprawie, ale albo nic nie zrobił, albo nie chce nic zrobić.
Wydaje mi sie jednak że to jego wina, bo zauważyłem też, że mam problemy ze zwykłym wyświetlaniem stron, bardzo często muszę je odświeżac aby sie wyświetliły. wpisuje adres , nie ,ożna znależć serwera, odświeżam znajduje. Coś jednak jest nie tak chyba z moim łączem Dzięki za wszystkie wskazówki i opinie. -------------------- BEZPŁATNE OGŁOSZENIA W INTERNECIE!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 01:05 |