![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2014 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerabiam kurs ze Strefy Kursów Zend Framework no i postanowil się na mnie ten framework obrazić. Jak już nawet StackOverflow nie pomaga to wiedz że twój kod jest przeklęty.
gdy chcę wyświetlić stronę główną projektu to dostaję takiego babola : File: C:\xampp\htdocs\php\zendcms\skeleton-application\vendor\zendframework\zendframework\library\Zend\ServiceManager\AbstractPluginManager.php:168 Message: Zend\Mvc\Controller\ControllerManager::createFromInvokable: failed retrieving "productcontrollerproduct(alias: Product\Controller\Product)" via invokable class "Product\Controller\ProductController"; class does not exist Było kilka rozwiązań tego na necie jednak żadne mi nie pomogło. Męczę się z tym już parę godzin i nie wiem gdzie jest ten chochlik co blokuje wczytanie klasy. Uwaga - zapodaję kodem : Struktura modułu Product => config -> module.config.php => src -> Product -> Controller -> ProductController.php ---->Form ---->Model =>view ---->product->product ---->autoload_classmap.php =>Module.php Plik module.config.php
Plik ProductController.php
Plik Module.php
autoload_classmap zwraca tylko pustą tablicę. Namespace 'Product' jest zarejestrowany w application.config.php Wiem że widoki nie są zdefiniowane ale wtedy powinien wywalić właśnie taki błąd a nie że nie ma klasy która de facto jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował CzlowiekSkrypt 18.05.2015, 19:04:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:08 |