![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Spotkałem się z pewnym problemem, otóż pracuję na autorskim systemie CMS i potrzebuję wyświetlić dane zapisane w tabeli. Z tym problem, że nie mogę wkleić zwykłej pętli foreach, ponieważ wartości jakie chcę wyświetlić nie mają powiązania z plikiem .tpl MYSQL id color text order PHP Pytanko czy możecie mnie nakierować jak stworzyć owe powiązanie? TPL czyta dane z tabeli news. Chciałbym, aby też czytało z tabeli xxx Moglibyście tutaj też pokazać jak wyświetlić wszystkie rekordy z bazy danych -> tylko z wykluczeniem id i order, ponieważ potrzebne jest mi tylko color i text Będę wdzięczny za pomoc. Chyba, ze da się to łatwiej zrobić, potrzebuję pobrać wszystkie wyniki z tabeli. W tym problem, że mogę, ale z tabeli news pobierac, bo własnie w tej .tpl jestem, a chciałbym z całkiem innej tabeli to pobrać. W PHP samo zapytanie jest bardzo łatwe -> akurat ten system musiał być stworzony w oparciu o smarty -,-
Ten post edytował Giekuss 17.05.2015, 20:17:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:44 |