![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam formularz z którego są wysyłane dane do sktyptu zapisujacego je w bazie ktory to znajduje sie w tym dokumencie z przekierowaniem. Teraz dalej muszę przekazać dwie dane do skryptu pokazującego wyniki żebuy kod wiedział jakie rekordy odczytać. Jeśli namotane to wytlumacze inaczej: dokument1.php zawiera formularz dokument2 zapisuje dane z formularza w bazie, przekierowuje na stronę z wynikami, muśi przesłać dalej dane z formularza aby.... dokument3.php mógł wyświetlić rekordy z bazy na podstawie danych które przyszły do niego z formularza przez dokument2 Teraz nie wiem jak to zrobić. Tworzę sobie w dokumencie2 formularz z inputami typu hidden kazdy. Teraz czy ja w znaczniku <form> muszę zamieszczać jaką metodą muszą się wysłać dane i do jakiego dokumentu? Nie wiem czy w ten sposób wogóle się da bo przecież nie ma w formularzu przucisku send. Sesji nie bardzo oplaca mi sie uruchamiac tylko na dwa dokumenty :/ Dzięki. -------------------- Debian 2.4.20-bf2.4-xfs | Apache 1.3.33 | php 5.0.4 | mysql 4.1.6-gamma | php Designer 2005 v3.0.6
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:09 |